ESKÜVŐI VIDEÓ ÉS FOTÓ

MARADJON ÖRÖK EMLÉK
A NAGY NAP

Minden esküvő egyedi, más és más, mint minden ember és pár.
Egy valami állandó: 
hogy a lehető legjobb esküvői videót szeretnétek a legkevesebb “fáradtsággal”
és lehetőleg felesleges “túlárazás” nélkül.

Mi folyamatosan elkísérünk benneteket a Nagy Napon, ha kell észrevetlenül, de ha kell, akkor inspirálunk Titeket a legutolsó mozdulatig.

 Mindeközben önfeledt hangulatban maradhattok Önmagatok

MIÉRT A BNG STUDIO?

LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉSEK

Összeszokott szolgáltatók lévén gyorsan és gördülékenyen történik minden. 
Az évek alatt szerzett rutin és összeszokás eredményeként a kreatív fotók és jelenetek felvétele szinte teljesen egyidőben, párhuzamosan zajlik. A szertartások, események alatt ismerjük egymás mozdulatait, így esélyt sem hagyva annak, hogy egymást zavarjuk, vagy hátráltassuk akaratlanul is.
Nem mellesleg: fotós és videós megrendelése esetén kedvezményt biztosítunk a szolgáltatások árából!

A mai trendeknek és technikai elvárásoknak megfelelő KISFILM-en felül lehetőség van hosszabb, utómunkázott és a történések szempontjából csak a legfontosabb vágásokon átesett filmre. Ez sokban függ az aznapi eseményektől. Amíg egy polgári szertartás általában 20-25 perces, egy templomi ceremónia lehet akár 20-60 perces is. Természetesen a legfontosabb történések folyamatosan rögzítésre kerülnek, így nem maradtok le semmiről. A Nagy Napotok programjának pontos ismeretével tájékoztatást kaptok, hogy minimum hány perces filmre számíthattok.

A Cinematográfia az utóbbi évek technikai elérhetőségének változása, és az esküvői vonalon HIVATÁSOSAN elhelyezkedett szolgáltatók szakma-ismereti fejlődésének a gyermeke, ötvözi a klasszikus esküvői videót a nagyjátékfilmes (mozi) hangulattal. Sokkal érdekesebb snitteket, vágásokat, beállított jeleneteket, apró részleteket tartalmaz egy rövidebb filmben.
Az általunk képviselt képi világ ötvözi a klasszikus esküvői videó és a cinematográfia vonásait, sokkal jobban visszaadja a napotok hangulatát, és sokkal több egyedi ötletet tudunk Veletek együtt megvalósítani. Természetesen az IGEN-ek kimondása, a gyűrűhúzás és az összes klasszikusnak mondható momentum benne lesz, csak izgalmasabb, jobban elrugaszkodott vizuális környezetben, akár többféle zenére, egyedi audiovágásra. 4K minőséggel megalkotva pedig a legutolsó tekintet, késő délutáni napsugár és az utolsó boldog könnycsepp is tűélesen megjelenik bármilyen lejátszóeszközön. 
Rendelkezésetekre tudunk állni egyszerre több operatőrrel vagy statív, távolról is vezérelhető kamerával, így minden párhuzamos pillanatot meg tudunk örökíteni.
A kisfilm mellett mindenképp egy hosszabb film is átadásra kerül, mely részletesebben végigmegy a nagy napotokon. Általában 90 perc terjedelemmel, de az események függvényében ez váltózó lehet

“Hallottam egy barátomtól, hogy valaki több mint fél év után kapta meg az esküvői videóját, ilyen van?” – Hallottuk már sajnos nem egyszer.
Lehet hogy van, de velünk még hasonló sem fordult elő, így büszkén vállaljuk a 30 napos határidő garanciát, melyet szerződésbe is foglalunk, ellenkező esetben a szolgáltató, azaz mi szerződésben vállaljuk az anyagi kompenzációt. Remélhetőleg ezzel hozzájárulhatunk az így megelőlegezett bizalmatokhoz, elhessegetve az ilyen rémhíreket.
Nem mellesleg sokszor 30 napra sincs szükség, legtöbbször már a nászútról visszatérve is át tudjátok venni a gondosan elkészített anyagot.

Természetesen, hiszen ez a Ti érdeketek is. Az adott dátumra szerződést írunk alá, amiben minden kötelezettségünket (benne a szolgáltatás pontos részleteit) törvényesen is biztosítjük felétek, így a továbbiakban nyugodtan tudtok foglalkozni azzal a rengeteg teendővel, ami még rátok vár a Nagy Napig.
A foglaló ma már természetes, és a szolgáltatás ellenértékének a része. Sokan ezt a végső díj akár felében szokták meghatározni, míg nálunk ez csak a töredéke. Mint minden szolgáltatónál, nálunk is ez segít, hogy akár hetekkel előbb tudjunk készülni arra a minőségre, amit mindig nyújtunk.

“Jövő héten van az esküvőnk, még nincs videós”
Ilyenkor mindent megteszünk, hogy a kapacitásunkat kihasználva segítsünk nektek úgy, hogy az nem megy a minőség rovására. Ilyen közeli időpontra már előfordulhat, hogy mi sem tudunk készülni. De  egy megkeresést Nektek is megérhet.
Általában minimum 30 nappal előtte azért ajánlott szerződéssel lefoglalni minket (pl.: a drónrepüléshez szükséges légtérkérelmet is legalább ennyi idővel előtte kell kiváltanunk, és ez csak egy példa).

De ha igazán előrelátóak akartok lenni:

Lehetőleg amint megtörtént az eljegyzés 🙂

Akár több évre előre is, hiszen így pl.: 2020-as áron kaphatjátok majd 2023-ra a szolgáltatást.
Nem csak a mindig következő szezon gyorsan betöltött dátumai miatt van rá szükség.
Ha a készülődés elején kerestek minket, akár egy 30 perces személyes találkozó alatt is heteket-hónapokat tudtok megspórolni a készülődésből. Egyrészt széles ismerettségünknek hála nincs olyan esküvői szolgáltatás, amire ne tudnánk 3-4 szolgáltatót ajánlani, de sok éves tapasztalanunknak hála akár a menetrend vázlatában is komoly segítséget adunk; Bármilyen plusz költség nélkül természetesen, hiszen nekünk is érdekünk, hogy a Nagy Nap-on a legjobb legyen a hangulatotok, és minden esemény gördülékenyen, feledhetetlenül menjen. 

ESKÜVŐI FOTÓ

Több, mint 300 lakodalomban örökítettem meg a legfontosabb eseményeket, amik megismételhetetlenek.
11 éves esküvőszervezői múltamnak köszönhetően szinte bármikor,
bármilyen esküvővel kapcsolatos kérdéssel is fordulhattok hozzám bizalommal!

Emailben küldünk egy részletes árajánlatot, és a szerződés egy mintapéldányát is,
hogy a személyes találkozóra már csak kész kérdésekkel érkezhessetek.
FONTOS: ha csomagban rendelsz egyszerre videós és fotós szolgáltatást tőlünk, kedvezményes árra számíthatsz!
Kérünk, legelőször emailben jelezd felénk mikor és helyileg hol fogtok egybekelni, hogy biztosan legyen még szabad kapacitásunk aznapra.

partnereink

A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL